2015. február 16., hétfő

Essence kifutótermékek zsákmány


A jó hír, hogy elkezdődtek a Rossmannokban is az Essence kifutótermékeinek leárazásai. Már múltkor vettem pár dolgot a Müllerben és a Douglasban is, így most nem sok mindennel tértem haza.

Az előző alkalmak során ilyenkor nagy "zsákmányaim" voltak, és azt hittem ez most is így lesz, de ahogy álltam az állvány előtt, úgy éreztem szinte semmire sincs szükségem, annyi sminkcuccot halmoztam már fel az évek során. Persze mindig van ami egy kicsit világosabb, sötétebb, krémesebb, mattabb, de megvannak az állandóan használt termékeim, és inkább azokat preferálom.
A palettákat ennyiért nem hagyhattam ki, főleg, hogy már a megjelenésükkor kiakartam próbálni legalább egyet. Szempillaspirálból sosem elég, és utolsó darabként árválkodott.. Szájfényekből már egy életre elég van a fiókomban, és nem is terveztem venni, de amikor megláttam, hogy tükörfényes hatást lehet vele elérni (nem mondom, hogy elhittem, csak megláttam), úgy döntöttem mindenképpen ki kell próbálnom, és végül egy világos árnyalat mellett döntöttem. Bevallom, az Essence bronzosítóit még sosem próbáltam, sőt. alapból nem vagyok bronzosító párti, de győzött a kíváncsiságom, főleg, hogy ez egy bronzosító - highlighter kombonáció, igazán érdekes. Az Effect szemceruzákkal már nem is tudom mióta szemezek, és egyszer majdnem vettem is, de végül visszaraktam az állványra, most viszont eljött a közös jövőnk ideje. A feketét/sötétszürkét vettem meg, pedig az arany lett volna az álmom, már régóta keresek egy gyönyörű igazi arany szemceruzát, de az szörnyen világos volt, és minden csak nem arany.. A piros rúzs pedig 'csak úgy jött', egy rúzs ennyiért ajándék.

Terméklista: 
all about paradise 04 paradise
all about candies 02 candies
the lash curler volume & curl mascara
XXXL longlasting lipgloss 1 baby doll's favourite
effect eye pencil long-lasting 06 robo-cop
longlasting lipstick 03 dare to wear
sun club all-in-one bronzing highlighter 01 sun light

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése