2014. augusztus 21., csütörtök

Elfogytak -> Újravettem


Még nem csináltam ilyen posztot, eddig igazából kevés dolog volt amit újravettem, inkább tesztelgettem, kerestem a tökéletest. Ezeknél a termékeknél úgy érzem megtaláltam az igazit..
A Catrice All Matt Plus 010 Light Beige árnyalatát most vettem negyedjére újra, nem cserélném le más márkára, termékre, semmire. Szinte egy egész napot kibír zsírosodás/átfényesedés nélkül. 2000 Ft, és 1-2 hónapra elég. Az egyetlen pici hibája, hogy a végén még marad alapozó az üvegbe, nem lehet az egészet kiszedni.
Az Essence Long Lasting szemceruzájából is már körülbelül a 3.-at használom, bár a tartósságában találok kivetnivalót, de végre egy szemceruza amit nem kell hegyezni, és nem szúrom vele ki a szemem. 500 Ft-ért nem is várok el egy egész napot, nem akarom lecserélni, amíg nem jön ki egy tartósabb TEKERŐS szemceruza.
A Rimmel Stay Matte púderét másodjára veszem újra, sok púdert teszteltem már, próbálgattam, és ez az első amit újraveszek. A Catrice alapozójával tökéletes párost alkotnak, majdnem egy egész napot kibírnak, ami nálam nagy szó, csak egyszer kell újrapúdereznem. Akciósan 1800 körül van, teljes áron 2500 körül azt hiszem, és majdnem fél év volt mire elfogyott, úgyhogy még teljes áron is megéri beruházni rá. A felső képen látszik, hogy lekopott a felirat, túl sokszor vittem magammal, és összetört, hát igen, amikor már kevés van benne nem éppen táskabarát..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése