2014. november 16., vasárnap

Csodás lakkok az Enjoy-tól


A körömlakkokra nem vagyok olyan "kényes", hogy ne próbáljam ki az olcsóbbakat is, ha nagyon megtetszenek. Egy rúzs-alapozó-akármi más esetében már sosem lennék képes az 1 eurósba venni sminkterméket, nem kínoznám ilyesmivel a bőröm.


Ezeknek a kis csodáknak darabja 220 Ft volt. Elég büdik, de még a kibírhatón belül vannak. Az állaguk pont megfelelően folyós, kicsit lassan száradnak, de nem vészes. 
Az üvege szerintem szép egy ilyen olcsó árkategóriához képest, és elég sok lakk van benne, 20 ml-esek, több mint 2x annyi, mint egy Essence colour&go lakk. Rá van írva, hogy 2017-ben jár le a körömlakkok szavatossága, az még elég sok idő, bár kétlem, hogy addig elhasználnám őket. Amíg nem száradnak be, addig nem lesznek a szemetes áldozatai.
A lakkot a kis hatszögletű lapocskák teszik különlegessé. Egyrészt ritkák az ilyen lakkok, főleg ilyen olcsón, másrészt pedig nagyon jó fedőlakkok, feldobják a manikűrt.


Az első 09#-es (igen, ilyen egszerű neveket adtak nekik). Az első ami eszembe jut róla a Mardi Gras, aminek a fő színei a lila, zöld és arany. Ebbe az aranyat a fehér helyettesíti. A lila és a fehér mattak, míg a zöld fényes felületű. Egy rétegben láthatjátok a körmeimen, jól eloszlik, és ahhoz képest, hogy egy réteg, elég sok kerül a körmünkre.



A következő a 02#-es  fekete és fehér pöttyökkel ellátott körömlakk. Valószínűleg erről mindenkinek először a 101 kiskutya jut az eszébe. Ez a lakk még különlegesebb, hiszen a fekete pöttyök néha kék fényhatásúak. Ez valószínűleg azért van, mert 1-2 picit elhajlott (a körmökön ez nem látszik), és a töréspontnál más színre vált, ez esetben sötétkékre.


És az utolsó lakk a 12#-es, az én személyes kedvencem, ennek oka a színe, mivel imádom a rózsaszínt. Azt gondolnánk, hogy lehetne helyettesíteni egy rózsaszín csillámos lakkal mivel egyszínű, de nem, ennek oka pedig az, hogy a rózsaszín pöttyök teljesen mattak. Ez az ékessége ennek a kis csodának, ha fényes hatású lenne, nem tartanám nagyon extrának. Ebből használtam eddig a legtöbbet, és a képen látható Essence colour&go 146 that's what i mint! árnyalatot használva alaplakknak engem teljesen egy egyszarvúra emlékeztet ez a kis mani. Imádom. 

Ha tehetitek nézzetek körül az 1 eurósba, mert néha igazi kincsekre lehet bukkanni!:)
(De az olcsó alapozóknak, púdereknek, stb, ne dőljetek be!!!!)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése