2014. november 22., szombat

The Body Shop Málnás Testvaj és Málnás EDT


A The Body Shop termékei közül a málnásak a kedvenceim, ezen kívül valamiért egyik sem jött be igazán, de még próbálkozom majd.



Először is itt van Ő, a testvajak testvaja. Imádom az illatát, kicsit a gyerekkoromra emlékeztet, a rizskókra amit mindig málnaszörppel öntöttünk le. Na de térjünk vissza a testvajra.


A csomagolása semmi extra, műanyag, a tetején egy málnás matricával. Azért az ilyen túlárazott dolgoknál elvárnék különlegesebb csomagolást, de van ennek előnye is, hiszen ha mondjuk üvegbe lenne a testvaj elég nehéz lenne mindenhová magunkkal vinni.


Már pár hete használom, hogy kiforrott véleményem legyen róla. Nagyon kevés kell belőle, lassan fogy, sokáig elég lesz. Ahogy lecsavarom a tetejét, már érzem azt a csodás illatot (legszívesebben egész nap a tetejét csavargatnám :D). Nem túl krémes, de a kéz melegére puhul, így könnyen eloszlatható, és nem hagy maga után zsíros felületet. Hamar beszívódik, és közelről még nagyon sokáig érezhető mennyei illata. Minden pénzt megért, egyszerűen imádom!!




Most pedig következzék az edt. Ha már málnás testvaj, legyen málnás edt (meg persze azért is, mert ez a kedvencem).
A csomagolása kifogásolhatatlan, egy cuki rózsaszín üvegbe van a 'parfüm', összesen 30 ml.


Először nagyon töményen érződik ki belőle a málna illat, majd ez kissé elillan és csodás málnás illatfelhőbe borulhatunk. Nagyon pici fújásnyi is elég belőle, és bár egész nap nem, de még pár óráig érezhető (sok nagy fújásnyival még nem próbáltam meddig, kár lenne érte).
Remélem sokáig elég lesz, mert ezt is nagyon imádom, ahogy a málnás testvajat is, feldobják a borús reggeleket, főleg amikor mindenkitől a dicséreteket hallom, hogy milyen csodás illatom van!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése