2014. április 30., szerda

Mit viszek magammal Németországba?


Igen, jól látjátok, elutazom pár napra. Ezen a héten már nem lesz új bejegyzés, de jövőhétre már haza is érek és folytatom a blogolást. Németországba utazom az unokanővérem esküvőjére, és olyan szerencsésnek mondhatom magam, hogy én fogom kisminkelni a nagy napon!




Viszem magammal a Catrice All Matt Plus alapozóját, illetve 2 sötétebb BB-t, az egyik a Garnier olajmentes BB-je, illetve a Maybelline BB-je.
Korrektornak természetesen a Catrice Camouflage jön. Szemhéjalapozónak a jól bevált AVON-osat viszem.
Púdernél már nehezebb volt a döntés, de végül egyedül a Rimmel mattosító púderét választottam.


 Két pirosítót is viszek, mivel hosszú napok elé nézek ezért mindenképp por állagút akartam. Nem okozok nagy meglepetést, mindkettő Catrice, az egyik, ami nélkül ki se mozdulnék, a 060 Rosewood Forest (sajnos már nem lehet kapni),  másik pedig a 050 Apropos Apricot, amit az esküvő napjára tartogatok.
Annyira nagyok a highlighterek, hogy úgy döntöttem csak 1 jöhet. Ez a Catrice Celtica kiadásából vett highlighterem, ami a legszolidabb, mégis feldobja a sminket.


A kedvenc NYC szemhéjtusom nem merném itthon hagyni, és a Maybelline krémes szemhéjtusa is velem tart, ami remélhetőleg jó szolgálatot tesz majd a nagy napon.


Az AVON és az Essence sötétbarna szemöldökceruzájára esett a döntésem. Szemceruzákból meglepetésemre csak kettő nélkülözhetetlent választottam, az egyik az Essence long lasting fekete szemceruzája, a másik a NYC fehér szemceruzája.


Nem is gondolnátok milyen nehéz volt szempillaspirált választani. A L'Oreal Miss Manga ami biztos volt. De hogy mellé választani egyet... kész kínzás. Végül a Catrice Better Than False Lashes Ultra Black a kiválasztott, mert bár nem hosszít annyira, de szépen dúsít, és talán a menyasszonynak inkább erre lesz szüksége.


Minipalettáim. Mindegyikbe van 1-1 szín amiért jönniük kell. A Catrice palettában a jobb alsó az, aminek jönnie kell, az Essence Sun Club palettája csak ilyen vésztartalék, a Paris paletta szintén vésztartalék, bár abból a legvilágosabb szín, aminek szerintem nagy hasznát fogom venni. A 3D-s Essence Duo a gyönyörű rózsaszín miatt kell velem tartson (majd jövök róla egy teszttel, mert tényleg gyönyörű), illetve a Max Factor szemhéjpúderét nagyon megkedveltem a hétvégén, az a szürke szín csodásan mutat, nem is gondoltam volna.


A Catrice liquid metal 040 Under Trasure árnyalata jön, a monok közül a 450 Oh, It's Toffeful!, a neo geisha limitált kiadásból szerzett sötétkék szemhéjpúder, illetve a Bourjois fehér szemhéjpúder.


Sokat gondolkozta, hogy vigyek-e krémes szemfestéket, mert szerintem egy esküvőre jobbak a por állagúak. Viszont eszembe jutott, hogy odafele meg visszafele az úton nem lesz időm igazgatni a sminkem tehát vésztartaléknak muszáj. A Maybelline barna CT-je mindenképp jön, és a Catrice Made to stay 050-es szemfestéke is.


Talán itt volt a legnehezebb dönteni. A S-he ajakrúzst viszem, az Essence All about cupcake rúzsát, a stay with me szájfényét, a hot red gel tint-jét, és a picike mangos szájfényét. Ezenkívül a Catrice egyik szájfénye került még a neszesszerbe.


A Dove önbarnítóját azért viszem, hátha úgy döntök barna szeretnék lenni a fotókon, bár a németek nagyon fehér bőrűek, úgyhogy teljes mértékben beilleszkednék enélkül is közéjük. A Bioderma micellás sminklemosója az én hű társam, kell egy kézkrém is, ami mi más lehetne, mint az Essence epres kézkréme, és hogy ne foglaljak sok helyet, csak egy termékmintát viszek a Nivea nappali arckréméből.


Mivel a menyasszony kívánsága francia köröm, ezért viszek 2 Essence lakkot, amik igazából alaplakként fognak funkcionálni, mert semmi színűk nincs. Kölcsönkértem egy ilyen CR márkájú fehér körömlakkot, mert érdekes módon a legolcsóbb, kínai körömlakkok fognak a legszebben (csak sajnos nem tartósak). Az Essence ultra strong körömlakkját nem merném itthon hagyni ilyen több napos úton, illetve most a Catrice Luxury Laquers Holomania körömlakkjával van kifestve a körmöm, amiről amint hazaérek, írom is a bejegyzést.

Ennyi lenne a nagy utazós készletem. Legyen szép hetetek!:) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése