2014. március 6., csütörtök

Bálozzunk! 1. rész: Haj-Arc-Bőrápolás


Hajmosás után mindig a Gliss Kur Tápláló Olaj Folyékony Hajvégápolóját használom,
hogy kevésbé töredezzen a hajvégem szárításkor és hajvasaláskor (szegényke). Már szerintem 1 éve használom, és nem lennék hajlandó lecserélni, nélküle borzasztóak a hajvégeim. Ezután a Gliss Kur Liquid Silk Gloss Simító Szérumával húzom végig a hajam. Ezt a terméket csak ritkán használom, mert picit zsírosítja a hajat, viszont fényessé és nagyon jó illatúvá teszi.


Nagyon sok termékminta halmozódott fel nálam, úgyhogy ideje volt kipróbálni egy-kettőt. A Nivea krémek előtt meghajolok, ez nincs másképp a most kipróbáltakkal se. Az arctisztító tej maradéktalanul lehozta a sminkem, és a szememet se csípte. A tápláló éjszakai arckrémre esett a választásom utána, mivel nappal a nagy rohanásba nincs időm nappali krémeket tesztelgetni, majd valamelyik hétvégén. De térjünk vissza a krémhez. Gyorsan beszívódott, nagyon puha bababőrt varázsolt nekem reggelre, imádom az arcomat, semmilyen pirosságot, irritációt nem okozott, pedig érzékeny bőröm van.


Az Eucerin Even Brighter Nappali Arckrém Hiperpigmentáció Ellen termékmintát Németországból kaptam úgy 1 hónapja, és a fele még mindig megvan, mert csak a pigmentjeimre használom, és azokat nagyon szépen elhalványította, de folytatom a használatát, hátha véglegesen eltünteti. Gyorsan beszívódik, kevés is elég belőle és nem hagy zsíros érzetet maga után.


A Dove önbarnítója nem újdonság az életembe. Az egyetlen önbarnító ami eddig bevált, szívből ajánlom bárkinek, egyenletesen kopik, és amikor elkezd akkor könnyen lejön, radírozás nélkül. A lábamon majdnem 2 hétig bírja, a többi testrészemen 3-6 nap a tartóssága. Viszont legalább 10 percig feltett kezekkel kell futkorászni, hogy  megszáradjon és tökéletes legyen az eredmény. Barnításra fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése